Els Xiquets de Cambrils iniciaran, aquest proper divendres, els assajos generals de la nova temporada

castells

castells Grup dels Xiquets de Cambrils en la diada castellera de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, el passat mes de setembre[/caption]

 

Els Xiquets de Cambrils tornen a la feina i, aquest proper divendres 3 de març, iniciaran els assajos generals de la nova temporada. L’horari dels assajos generals serà els divendres de les 22 a les 00 hores i els dimecres de les 20.30 a les 22 hores, al Centre Cultural. Fa unes setmanes es van iniciar els assajos de canalla de divendres i el seu horari serà els dimecres i els divendres de les 20 a les 21.30 hores. Els divendres en aquest mateix horari també es realitza un assaig de tecnificació que està adreçat per aquelles persones que vulguin aprendre o millorar algun aspecte tècnic. La primera diada serà el diumenge 2 d’abril a Tarragona juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Minyons de l’Arboç.

El cap de colla dels Xiquets de Cambrils –Gerard Pinyol– vol convidar a tothom a provar l’experiència que es viu en una colla castellera i vol remarcar que els assajos són oberts a tothom que vulgui venir a veure’ls o a provar les sensacions que es viuen. També afirma que comencen la temporada amb molta il·lusió i que el gran final de l’any passat va deixar un regust de voler més.

Leave a Response