Els Xiquets de Cambrils descarreguen el cinquè 2 de 6 de la temporada, a Tarragona

2d6tgn

Els Xiquets de Cambrils van actuar el passat dissabte 8 d’octubre en motiu de la Diada Blava2d6tgn a la plaça dels Infants de Tarragona. La diada va ser organitzada pels Xiquets del Serrallo i també va comptar amb la presència dels Xiquets de Vila-seca. Els cambrilencs van començar la diada amb el 3 de 6 amb l’agulla i seguidament van descarregar el cinquè 2 de 6 de la temporada amb l’estrena d’una acotxadora. Per finalitzar la diada van fer el 3 de 6 i dos pilars de 4. Els de la camisa bordeus van haver de descartar el 5 de 6 per baixes d’última hora. Per una altra banda, els Xiquets del Serrallo van aconseguir la clàssica de 7, descarregant el 3 de 7, el 2 de 6 i el 4 de 7, aquest últim després de dos intents desmuntats. Van tancar la diada amb el pilar de 5. Els Xiquets de Vila-seca van descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 amb l’agulla, el 2 de 6 i un pilar de 4.
La propera diada dels Xiquets de Cambrils serà el diumenge 16 d’octubre a les 12h al Parc del Pescador de Cambrils en motiu de la Fira del Vi, juntament amb els Castellers d’Altafulla i els Torraires de Montblanc.

Els Xiquets de Cambrils fan una campanya per portar el 9 de 6 a la III Trobada de Colles del Sud

Els Xiquets de Cambrils van començar el passat divendres la campanya “9sreptes”, fent referència al 9 de 6 que els cambrilencs volen portar a la III Trobada de Colles del Sud que se celebrarà el 6 de novembre a Vila-seca amb la presència de 10 colles. Per tal de poder comptar amb més camises a assaig i captar nous castellers, la campanya premiarà l’assistència als assajos amb sortejos de diversos premis.

El 9 de 6 és un castell molt poc sovintejat al món casteller degut a la gran quantitat de gent que requereix. D’aquesta manera, els Xiquets de Cambrils es plantegen un repte de grans dimensions de cara a final de temporada i es calcula que seran necessàries més d’un centenar de persones. Des de la colla es fa una crida a tots els castellers i a la societat cambrilenca en general per tal que s’impliquin en aquesta campanya i assisteixin al major nombre possible d’assajos.

La colla recorda que els assajos generals es realitzen els dimecres a les 21h (20h per la canalla) i els divendres a les 22h (20.45h per la canalla) al Centre Cultural. Aquesta setmana, degut a que el dimecres és festiu, l’assaig es realitzarà el dimarts en el mateix horari.