Els Xiquets de Cambrils volen portar a plaça el 9 de 6 aquest diumenge a Vila-seca

assaig

Els Xiquets de Cambrils preparen amb ambició la III Trobada de Colles del Sud que se celebrarà a Vila-seca aquest proper diumenge 6 de novembre a partir de les 11 h.. La Trobada suma la seva tercera edició després d’organitzar-se a Cambrils i Montblanc i comptarà amb la presència dels Xiquets de Vila-seca, els Torraires de Montblanc, els Xiquets d’Alcover, els Brivalls de Cornudella, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, los Xics Caleros i els Castellers de Tortosa. Aquesta serà l’última diada de la temporada pels de la camisa bordeus i intentaran fer la millor diada des de la refundació de la colla l’any 2013.assaig

Des de fa unes setmanes, els cambrilencs van iniciar la campanya “9sreptes” per tal d’incentivar l’assistència als assajos i poder portar el 9 de 6 a la diada. Aquest castell no és massa habitual a les places degut a la gran quantitat de castellers que es necessiten al tronc i a la pinya, per la qual cosa qualsevol persona és imprescindible. El 5 de 6 i el 7 de 6, ja descarregats aquest any, i el pilar de 5 completarien la diada. La crida feta pels Xiquets de Cambrils ha tingut una bona acceptació i l’increment de l’assistència als assajos ha estat significatiu. L’últim assaig abans de la diada serà aquest divendres 4 de novembre a les 21.30 hores al hall de l’Ajuntament de Cambrils. Des de la colla es fa una nova crida per tal d’animar a la gent a assistir a aquest assaig i a la Trobada de Colles del Sud del pròxim diumenge. Tots els assistents a la diada rebran una samarreta i podran assistir al dinar i a la festa que es faran una vegada hagi finalitzat l’actuació.

Els Xiquets de Cambrils fan tres pilars de 4 a la Festa de l’Oli Nou

El passat diumenge 30 d’octubre es va celebrar la Festa de l’Oli Nou a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i els Xiquets de Cambrils van participar realitzant tres pilars de 4.