Fes-te xiquet

Tens curiositat pel món dels castells i t’agradaria fer castells amb nosaltres?

Els castells són les torres humanes que es construeixen des de fa més de dos-cents anys al Camp de Tarragona i al Penedès. A partir dels anys 80 del segle XX els castells es van anar estenent progressivament per tot Catalunya, Catalunya del Nord i les Illes Balears convertint-se en un símbol molt potent de la identitat catalana.

Que trobaràs a la nostra colla?
Trobaràs un grup de persones que es dediquen a alçar castells dirigits per un equip tècnic responsable dels assaigs i dels castells pròpiament dits. També grups de treball que organitzen i coordinen tota mena d’activitats paral·leles als castells per unir vincles amb la gent de la colla i seguir creixent socialment.

La nostra colla en una diada
La nostra colla en una diada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Que t’aportarà la colla?

A la colla hi ha lloc per a tothom, desde el més petit al més gran, tothom és important i tothom trobarà el seu lloc a la colla.
Guanyaràs amistat, valors, compromís i forma física

Si tens dubtes ho et fa vergonya fer el pas, pots estar tranquil ja que la colla te un equip de benvinguda que t’acompanyarà i et donarà les explicacions necessàries per tal que la teva arribada al local sigui d’allò més plàcida.

Un assaig
Un assaig

 

No dubtis en vindre a veure en primera persona com es un dels nostres assajos! Animat, fes-te Xiquet!

 

 

 

Assaigs:

Dimecres 20:00h Canalla – 20:30h General

Divendres 20:30h Canalla – 22:00h General